Πολιτική Επιστροφών

Εάν το καινούριο Hemithea ρούχο σας δε σας ταιριάζει ή δεν ήταν αυτό που θέλατε, σας δίνουμε τρεις επιλογές:

1. Ανταλλαγή με άλλο είδος: Οι αλλαγές γίνονται με είδη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο, τότε πάνω στην φόρμα επιστροφής μας παρακαλούμε να αναφέρετε με ποιο είδος θα θέλατε να το αντικαταστήσετε. Εάν υπάρχει διαφορά σε αξία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας το στείλουμε είτε με αντικαταβολή είτε κάνοντας τραπεζική κατάθεση.

2. Επιστροφή πλήρους ποσού: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων που δαπανήσατε για την παραγγελία σας με την ίδια μέθοδο που πληρώσατε. Εάν πρόκειται για μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, θα λάβετε το ποσό μέσω τραπεζικής μεταφοράς, η οποία θα διαρκέσει περίπου 6-9 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφονται πάνω στη φόρμα επιστροφής το iban και τα στοιχεία της τράπεζάς σας.

3. Έκδοση Εκπτωτικού Κωδικού : Μπορείτε να αιτηθείτε να σας εκδώσουμε κουπόνι καταστήματος με τη μορφή κωδικού ίσης αξίας με την αρχική σας παραγγελία, και διάρκεια ενός έτους από την αρχική ημερομηνία παραγγελίας. Ο κωδικός εφαρμόζεται ως έκπτωση στο καλάθι σας στο στάδιο του Checkout.

Κάναμε τη διαδικασία για εσάς πανεύκολη:

Βήμα 1:

Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που λάβατε με το δέμα σας, δίνοντάς μας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

*Εάν χάσατε τη φόρμα επιστροφής και χρειάζεστε μια καινούρια, μπορείτε να την βρείτε εδώ: Φόρμα Επιστροφής

Βήμα 2:

Συσκευάστε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε, χρησιμοποιώντας το αρχικό πακέτο που έχετε παραλάβει και επιστρέψτε το σε διάστημα 20 ημερών (ημερολογιακών) από την ημερομηνία αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι αυθεντικές ετικέτες επισυνάπτονται στο ρούχο και ότι το ρούχο είναι καθαρό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επισυνάπτεται και η αρχική απόδειξη της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που τα παραπάνω δεν ισχύουν δε θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγής είδους.

Βήμα 3:

Στείλτε μας το πακέτο. Το κόστος των εξόδων επιστροφής καλύπτεται από τον πελάτη, εκτός αν το είδος είναι ελαττωματικό. Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με εταιρείες ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο. Μπορείτε να στείλετε το πακέτο σας με Γενική Ταχυδρομική, ACS ή ΕΛΤΑ COURIER με χρέωση παραλήπτη και το ποσό αξίας 4€ θα σας αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής σας, ή θα σας σταλεί η αλλαγή σας με αξία αντικαταβολής ίση με 4€.

Η διεύθυνσή μας είναι :

Hemithea ΟΕ
Μενελάου 166 και Ροδόπης Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα, Ελλάδα
Tηλ. επικοινωνίας: +30 2104447147

 

*Σε περίπτωση που το εμπόρευμα που παραλάβατε είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό θα πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες που να δείχνουν τις ζημιές και να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

**Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)

***Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, οι πελάτες μας επιβαρύνονται με τα έξοδα συναλλαγής της τράπεζάς τους