Πολιτική επιστροφής, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Εάν το καινούριο Hemithea ρούχο σας δεν σας ταιριάζει ή δεν ήταν αυτό που θέλατε σας δίνουμε την επιλογή της επιστροφής. Για το λόγο αυτό, κάναμε τη διαδικασία για σας με τον ευκολότερο τρόπο. Τα βήματα είναι απλά και καθαρά:

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που λάβατε με το δέμα σας, δίνοντάς μας τις  πληροφορίες που χρειαζόμαστε. [Εάν χάσατε τη φόρμα και χρειάζεστε μια καινούρια, στείλτε μας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@Hemithea.gr ]
  2. Στη συνέχεια, συσκευάστε το χρησιμοποιώντας το αρχικό πακέτο που έχετε παραλάβει και επιστρέψτε το σε διάστημα 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι αυθεντικές ετικέτες επισυνάπτονται στο ρούχο και ότι το ρούχο είναι καθαρό, αρκεί η αρχική απόδειξη παραγγελίας σας.
  3. Το κόστος των εξόδων επιστροφής καλύπτεται από τον πελάτη, εκτός αν το ένδυμα είναι ελαττωματικό. 

Όσον αφορά την επιστροφή των  χρημάτων σας, σας προσφέρουμε 2 αποφάσεις για κάθε περίσταση. Πιο συγκεκριμένα οι επιλογές σας είναι:

1.Επιστροφή πλήρους ποσού. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων που δαπανήσατε για την παραγγελία σας με την ίδια μέθοδο που πληρώσατε. Εάν πρόκειται για μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, θα λάβετε το ποσό μέσω τραπεζικής μεταφοράς, η οποία θα διαρκέσει περίπου 5-7 ​​εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.

2.Ανταλλαγή με άλλο κομμάτι. Αν θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο, τότε πάνω στην φόρμα επιστροφής μας αναφέρετε με ποιο ρούχο θα θέλατε να το αντικαταστήσετε και για τυχόν διαφορά σε αξία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το βάλουμε είτε αντικαταβολή είτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση. 

Η διεύθυνσή μας είναι :

Hemithea

Φωτίου Κορυτσάς 7,  17237, Αθήνα , Ελλάδα

00306947136010

*Σε περίπτωση που το εμπόρευμα που παραλάβατε είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό θα πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες που να δείχνουν τις ζημιές και να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παράδοσής σας.